TVR-1180C Mk1 Stack Tri-Coupler/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
TVR-1180C Mk1 Stack Tri-Coupler
Az alkatrész képe
Illesztő által
O.M.B. Demolition Enterprises

Méret 1,25m
Költség (teljes) 680,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,15 t
Légellen­állás 0.3
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Advanced construction.png Advanced Construction
Nyitóár 2 100 Funds
Mivel a verzió 0.7.3
Alkatrész­fajta stackTriCoupler.cfg
Adodó csat­lakozások 3

A TVR-1180C Mk1 Hármas-Csatoló [TVR-1180C Mk1 Stack Tri-Coupler] egy olyan csatoló, amely lehetővé teszi hogy egy rakéta három különálló rakétatörzsben folytatódhasson.

Felhasználás

A TVR-1180C minden egyes csomópontja 1,25 m-es átmérőjű alkatrészek csatolásához lett kialakítva. Ahogy minden illesztőn, ezen is akadálytalanul áramolhat át az üzemanyag. A TVR-1180C állandó szilárd kötést hoz létre, nem képes leválasztani, és nem ad a rakétához új fokozatot. A csatoló hármas részén használható a szimmetria kapcsoló, amely megkönnyíti az építkezést viszont fontos tudni, hogy az alatta lévő rakétatörzsek számára csak egypontos illesztést nyújt, emiatt az innen hosszabban folytatódó törzsek hajlamossá válhatnak a kilengésekre, hacsak nem kötjük össze ezeket támasztógerendákkal. Mivel még így is képződhetnek asszimmetriák, ajánlatos minden tengelyhez megfelelő irányításról gondolkodni.

A hármas-csatoló kitűnően felhasználható többszörös csatlakozókapu-rendszerek létrehozására. Egy másik, nem szabályos, felhasználási módja a leszállólábnak való alkalmazása nagyobb eszközöknél (mint az állomások). Az ilyen alkalmazás esetén figyelembe kell venni, hogy bár az így készített "láb" teherbíróbb, de törékenyebb - azaz óvatosan a leszállással, és merevebb - azaz csak sima terepen ad elfogadható felfekvést.

Termék leírása

A Hármas-Csatoló ! Ha a törzsben nincs semmi rendkívüli, ez a te eszközöd! De ne feledd ez nem egy leválasztó, és nem fogja szétválasztani a fokozatokat.