TVR-200L Stack Bi-Adapter/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
TVR-200L Stack Bi-Adapter
Az alkatrész képe
Illesztő által
O.M.B. Demolition Enterprises

Méret 2,5m, 1,25m
Költség (teljes) 400,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,10 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 12 m/s
Kutatás Meta-materials.png Meta-Materials
Nyitóár 7 800 Funds
Mivel a verzió 0.21
Alkatrész­fajta adapterLargeSmallBi.cfg
Adodó csat­lakozások 2

A TVR-200L Kettős-Illesztő [TVR-200L Stack Bi-Adapter] egy olyan illesztő amely egy rakéta nagyméretű törzsét két kicsi törzsre választja szét. Ez lehetőséget ad arra, hogy a nagy rakéták alatt több kisebb átmérőjű alkatrészt helyezzünk el.

Felhasználás

A TVR-200L a felső illesztőpontja 2,5, az alsó kettő pedig 1,25 m-es átmérőjű alkatrészek csatolásához lett kialakítva. Ahogy minden illesztő, ez is akadálytalan üzemanyag áramlást biztosít. A csatoló kettős részén használható a szimmetria kapcsoló, amely megkönnyíti az építkezést. Maga az illesztő kettős részére rendszerint olyan hajtóművek szoktak kerülni, amelyeknek nincs nagyméretű változata.

A kettős-csatoló kitűnően felhasználható többszörös csatlakozókapu-rendszerek létrehozására. A csatlakozási pontok távolsága kissé eltér a TVR-200-asétól, de ez nem akadályozza meg a problémamentes csatlakozást.

Termék leírása

Miután világossá vált, hogy a "nagyobb körök" nem szabadalmazható elgondolás, az O.M.B. Enterprises előállt a tömbcsatolópontos illesztők ötletével a Rockomax méretű alkatrészek illesztéséhez. A per még tart. Egy 2,5 m-es törzset két 1,25 m-es törzsé változtat..