TVR-200 Stack Bi-Coupler/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
TVR-200 Stack Bi-Coupler
Az alkatrész képe
Illesztő által
O.M.B. Demolition Enterprises

Méret 1,25m
Költség (teljes) 400,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,10 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 9 m/s
Kutatás Specialized construction.png Specialized Construction
Nyitóár 3 200 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta stackBiCoupler.cfg
Adodó csat­lakozások 2

A TVR-200 Kettős-Csatoló [TVR-200 Stack Bi-Coupler] egy csatoló, amely lehetővé teszi, hogy két alkatrész(csoporto)t helyezzünk egymás mellé. Ez egy szilárd bonthatatlan kapcsolatot jelent mivel ez egy csatoló, és nem pedig egy leválasztó.

Felhasználás

A TVR-200 minden egyes illesztőpontja 1,25 m-es átmérőjű alkatrészek csatolásához lett kialakítva. Ahogy minden illesztő, ez is akadálytalan üzemanyag-áramlást biztosít. A TVR-200 nem képes leválasztó, és így nem ad a rakétához új fokozatot. A csatoló kettős részén használható a szimmetria kapcsoló, amely megkönnyíti az építkezést viszont fontos tudni, hogy az alatta lévő rakétatörzsek számára csak egypontos illesztést nyújt, emiatt az innen hosszabban folytatódó törzsek hajlamossá válhatnak a kilengésekre, hacsak nem kötjük össze ezeket támasztógerendákkal. Mivel még így is képződhetnek asszimmetriák, ajánlatos a különböző tengelyek megfelelő irányításáról gondolkodni.

A kettős-csatoló kitűnően felhasználható többszörös csatlakozókapu-rendszerek létrehozására.

Termék leírása

A TVR-200 Kettős-Csatoló egy egyszerű megoldás amivel kétfelé osztható egy rakéta - szokásos (robbanásveszélyes) következmények NÉLKÜL.