Tail Connector A/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Tail Connector A
Az alkatrész képe
Strut által
WinterOwl Aircraft Emporium
Költség (teljes) 675,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,20 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2200 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Aviation.png Aviation
Nyitóár 2 800 Funds
Mivel a verzió 0.15
Alkatrész­fajta tailConnectorA.cfg

A Farokösszekötő A [Tail Connector A] egy egyetlen csatlakozóponttal rendelkező alkatrész, amelyet elsősorban a repülőgépek farokrészére szántak. A szerepe elsősorban áramlástani, de mint szerkezeti elem, további elemek illesztési helyéül is szolgál.

Felhasználás

Hajtóművek a többszörös összekötőkön

Ez az alkatrész a általában repülőgépek farokkialakításánál kap szerepet. Növeli a jármű tömegét, de a légellenállás alacsonyabb lesz, mint egy hajtóanyagtartály esetén, és ha nem akarunk a törzs végére hajtóművet szerelni, akkor kitűnő hellyel szolgál a szárnyacskák számára. Ez az elem nem tárol üzemanyagot, így nem is helyettesítheti azokat..

Néhányan 1,25 m átmérőjű hajtóművek illesztésére használják (mint amilyen az LV-T30). Ilyenkor a Farokösszekötőt radiálisan kell illeszteni a csatlakozóponttal lefelé, ahová majd a hajtóművek kerülnek.

Termék leírása

Egy egyszerű áramvonalas farokrész a repülőgépek számára. Úgy tervezték meg, hogy illeszkedjen minden standard 1,25 m-es tartozékhoz. Ez az alkatrész megtestesülése a mi "Repüljünk" alkatrészsorozatunknak.

WinterOwl Aircraft Emporium