Tail Connector B/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Tail Connector B
Az alkatrész képe
Strut által
WinterOwl Aircraft Emporium
Költség (teljes) 675,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,20 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2200 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Tech tree aerodynamics.png Aerodynamics
Nyitóár 2 800 Funds
Mivel a verzió 1.0
Alkatrész­fajta tailConnectorB.cfg

A Farokösszekötő B [Tail Connector B] egy egyetlen csatlakozóponttal rendelkező alkatrész, amely egy egyszerű döntött változata a Farokösszekötő A-nak. Ezt is elsősorban a repülőgépek farokrészére szántak. A szerepe elsősorban áramlástani, de mint szerkezeti elem, további elemek illesztési helyéül is szolgálhat. Ez a változat könnyebb felszállást ígér a repülőgépek számára, mivel a magasabb farokvég biztonságosabb felszállást tesz lehetővé.

Felhasználás

Több hajtómű elhelyezése a farok­össze­kötők segítségével

Ez az alkatrész a általában repülőgépek farokkialakításánál kap szerepet. Növeli a jármű tömegét, de a légellenállás alacsonyabb lesz, mint egy hajtóanyagtartály esetén, és ha nem akarunk a törzs végére hajtóművet szerelni, akkor kitűnő hellyel szolgál a szárnyacskák számára. Ez az elem nem tárol üzemanyagot, így nem is helyettesítheti azokat..

Az alapváltozathoz hasonlóan ezt is lehet a 1,25 m átmérőjű hajtóművek illesztésére használni (mint amilyen az LV-T30). Ilyenkor a Farokösszekötőt radiálisan kell illeszteni a csatlakozóponttal lefelé, ahová majd a hajtóművek kerülnek.

Termék leírása

Ez a megemelt változat sok helyet biztosít a felszálláskor.

WinterOwl Aircraft Emporium