Tracking Station/hr

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Stanica na 1. razini.
Stanica na 2. razini.
Stanica na 3. razini.

Stanica za praćenje (eng. Tracking station) je zgrada smještena u svemirskom centru Kerbal na Kerbinu, a posvećena je pristupu, promatranju, otkazivanju i oporavku svih trenutno aktivnih misija, uključujući oborene ili srušene brodove i krhotine. Ne uključuje srušene ili na drugi način okončane misije. Bilo koje nebesko tijelo može se promatrati i na Stanici za praćenje.

Prema prikazu svemirskog centra, Stanica za praćenje je okrugla zgrada južno od zgrade za sklapanje vozila s paraboličnim posudama oko nje. Koordinate za postaju za praćenje su otprilike 0˚ 07 ′ 37 ”J, 74˚ 36’ 19 ”Z (od v.0,21). Prije ažuriranja v.0,21, jedna je antena bila smještena na vrhu stanice za praćenje. Model za svaku od rotirajućih antena je sfera. Stanica je visoka 67 m.

U načinu igre u karijeri, razina zgrade određuje sposobnost praćenja. Na prvoj razini pokazuje samo orbite. Na drugoj je razini moguće koristiti zakrpljene konike, a ako se postrojenje za kontrolu misije nadogradi i na drugu razinu ili veću, tada se mogu koristiti i manevarski čvorovi. Potpuno nadograđena stanica za praćenje stječe sposobnost praćenja nepoznatih objekata (uglavnom neidentificiranih asteroida).

Galerija