User talk:Sigma7

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search

Űdv a Wikin!

Ha valamivel elakadsz, vagy kérdésed van, írj nyugodtan!

Helló NWM!

Kösz az üdvözletet, látom itt magyarul amit eddig néztem azt mind te csináltad. Engem az vett rá, hogy a wanted pagesben az első helyen egy /hu állt.


Látom nem egydélutános szerkesztő vagy (a beregisztráló többség kb. annyi ideig szerkeszt...) - Nem is rossz egy kezdőtől (legalábbis ahhoz képest amit én műveltem az elején...), de néhány megjegyzés: ha a demo alkatrészek táblázatát szerkeszted, akkor a demo szerinti értékekkel töltsd ki - amelyek egy régi kiadáson alapulnak: pl. a SAS nem fogyaszt áramot, nincs üres ár... , de a paraméterek nagy része sem egyezik meg - tehát ne vedd át egy az egyben a főjáték táblázatából, mert megszól majd valamelyik admin... (talán fel kellene tenned a demot egy kis ideig)

Nos a nagy részt én írtam (szándékosan nem fordítást használtam, mert gyakran eltértem az eredeti angol vagy orosz szövegtől - s gyakran visszajavítottam angol változatban, vagy az angolt is én szereztem - vagy épp fordítottam oroszról), de azért voltak mások is (no jó, mondjuk túlnyomóan én munkám). A tutorial-okat többnyire azért nem fordítottam, mert többnyire elég gyatra minőségűek. Inkább másikat írok helyettük - ami egy kicsit nagyobb munka, de marhaságot nincs értelme fordítgatni. Magam részéről még rendbe teszek egy két lapot (épp a tech tree sablonjával erőlködöm), indítok egy tartalomjegyzéket (a XZise féle megoldást nem találom kielégítőnek...), utána majd nekilátok. Jó tanácsként - ne dolgoz vakon, és szerkessz bátran! NWM (talk) 09:21, 24 November 2014 (CST)Hát igen, a demo alkatrészek értékeit úgy próbáltam jóra írni, hogy az alkatrészek oldalán a változásokat visszaszámoltam a demo verzió számáig. Csak hát ezek szerint nincs ott sem minden változtatás vezetve róluk. Nekem is az volt a gondolatom, hogy fel kell tennem a demo-t és megnézni ott. Szóval ezt majd megteszem. Admin meg talán előbb szintén szól, hogy fix it, mint mást, ha látja, hogy csinálok azért jó dolgokat is.

Sajnos szomorúan látom, hogy bár van sok template, használva nincsenek és rengeteg a redundancia mindenfele (az angolban is) :( ... Majd ha már nagyon nem lesz mást mit csinálni, annak is neki lehet esni fejszével :)

Oroszul én örülök ha olvasni tudok, gépelni meg nem is ... egygépelési hibát így hagyam is az oroszban, ahol nagy betűre kellett volna javítani.

Hát a tutorial-ok azok nagyon semmit sem érősek angolul. Valóban újakat van értelme írni.