Electric light/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Ez a cikk a(z) the parts which generate light témáról szól. Ha a(z) properties about light in general iránt érdeklődsz, lásd a következő cikkben: light.

A fényforrás [light] amely elektromosságot használ a fény kibocsájtásához, ezzel nagy hasznát lehet venni az árnyékos oldalon való leszálláskor, vagy a bármely sötétben végzendő műveletkor. A kötött tengelyforgású holdak mint a Vall vagy az Ike felkeresésekor szintén ajánlott a használatuk, mivel arrafelé elég hosszúra nyúlnak az éjszakák. Jelenleg három fényforrással rendelkező alkatrész van. Az Illuminator Mk1 és az Illuminator Mk2 az összes kifejezetten fényforrás célú elérhető alkatrész amely elérhető. A Kicsi Futóműnek szintén van bekacsolható fényforrása. A Telus-LV Mozgékonyságfokozó szintén rendelkezik egy kisebb elektromos fényforrással, bár ez csak saját magát világítja meg és nem lehet kikapcsolni.

A 0.23.5 óta az összes kifejezetten fényforrás célú alkatrész fényének színe megváltoztatható az beállításokban. Itt lehet változtatni mindhárom RGB színcsatornán.

Elérhető fényforrások

Kép Alkatrész Átmérő Költség
(Funds)
Tömeg
(t)
Max. Hőm.
(K)
Szívós­ság
(m/s)
Szívósság Áram­felvétel
(⚡/s)
Illuminator Mk1.png Illuminator Mk1 Felszínre
illeszthető
100 0,015 2 000 8 50 0,04
(2,4 ⚡/perc)
Illuminator Mk2 v1.11.1.png Illuminator Mk2 Felszínre
illeszthető
100 0,015 2 000 8 50 0,02
(1,2 ⚡/perc)