Difference between revisions of "OX-STAT-XL Photovoltaic Panels/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
(kész)
 
m
Line 3: Line 3:
  
 
== Felhasználás ==
 
== Felhasználás ==
Papíron a legjobb teljesítmény/tömeg aránnyal rendelkezik az összes napelem közt. Habár, mivel nem állítja magát a nap irányába, ezt a teljesítményt csak akkor élvezhetjük, ha folyamatosan a nap irányának megfelelően forgatjuk az egész [[craft/hu|űreszközt]]. A biztos áramellátáshoz a jármű minden oldalára kell helyezni belőlük, ami gyorsan elrontja az alacsony tömeg miatti előnyöket. Viszont a merev kiépítés miatt
+
Papíron a legjobb teljesítmény/tömeg aránnyal rendelkezik az összes napelem közt. Habár, mivel nem állítja magát a nap irányába, ezt a teljesítményt csak akkor élvezhetjük, ha folyamatosan a nap irányának megfelelően forgatjuk az egész [[craft/hu|űreszközt]]. A biztos áramellátáshoz a jármű minden oldalára kell helyezni belőlük, ami gyorsan elrontja az alacsony tömeg miatti előnyöket. Viszont a merev kiépítés miatt képes a mozgásban lévő [[rover/hu|holdjárók]] áramigényeit is csillapítani.
  
 
== Termék leírása ==
 
== Termék leírása ==

Revision as of 10:40, 5 June 2016

OX-STAT-XL Photovoltaic Panels
Az alkatrész képe
Napelem által
Probodobodyne Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 600,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,04 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 1200 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced electrics.png Advanced Electrics
Nyitóár 6 000 Funds
Mivel a verzió 1.1
Alkatrész­fajta LgRadialSolar.cfg
Áramtermelés 2.8 ⚡/s [N 1]
Bevonható Nem
Fényforrás­követés Nem
Elrendezés 4×2

  1. Az áramtermelés függ a természetes fényforrástól való távolságtól. Az adott érték a Kerbin pályáján tapasztalható.

Az OX-STAT-XL Fotovillamos Tábla [OX-STAT-XL Photovoltaic Panels], hasonlóan a kisebb változatához, az OX-STAT Fotovillamos Tábla [OX-STAT Photovoltaic Panels] típushoz egy merev kiépítésű (azaz folyamatosan működésben lévő) napelem. Nem követi a fényforrás mozgását. Az OX-STAT-XL kevésbé törékeny mint a legtöbb napelem.

Felhasználás

Papíron a legjobb teljesítmény/tömeg aránnyal rendelkezik az összes napelem közt. Habár, mivel nem állítja magát a nap irányába, ezt a teljesítményt csak akkor élvezhetjük, ha folyamatosan a nap irányának megfelelően forgatjuk az egész űreszközt. A biztos áramellátáshoz a jármű minden oldalára kell helyezni belőlük, ami gyorsan elrontja az alacsony tömeg miatti előnyöket. Viszont a merev kiépítés miatt képes a mozgásban lévő holdjárók áramigényeit is csillapítani.

Termék leírása

A nagyobb változata az OX-STAT-nak, az XL változat nagyobb felszínnel rendelkezik mint a kistestvére miközben megtartja a költség és a tömeg területén élvezett előnyöket.

Probodobodyne Inc