Difference between revisions of "Kelus Mobility Enhancer/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
(a stupid renaming)
 
m
Line 1: Line 1:
 
{{:Telus Mobility Enhancer/Box}}
 
{{:Telus Mobility Enhancer/Box}}
  
A '''Kelus Mozgékonyságfokozó [Telus Mobility Enhancer]''' egy teleszkópos létra amelyen az [[Extra-Vehicular Activity|űrséták]] során mászhatnak a kerbálok. Ez hosszabb mint a Pegasus-I, de csak fele olyan hosszú, mint a [[Kelus-LV Bay Mobility Enhancer/hu|Kelus-LV]].
+
A '''Kelus Mozgékonyságfokozó [Kelus Mobility Enhancer]''' egy teleszkópos létra amelyen az [[Extra-Vehicular Activity|űrséták]] során mászhatnak a kerbálok. Ez hosszabb mint a Pegasus-I, de csak fele olyan hosszú, mint a [[Kelus-LV Bay Mobility Enhancer/hu|Kelus-LV]].
  
 
== Felhasználás ==
 
== Felhasználás ==

Revision as of 08:37, 15 March 2017

Kelus Mobility Enhancer
Az alkatrész képe
Létra által
Rokea Inc

Méret Felszínre
illeszthető
Költség (teljes) 350,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,01 t [N 1]
Légellen­állás 0.2 [N 1]
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced exploration.png Advanced Exploration
Nyitóár 3 100 Funds
Mivel a verzió 0.16
Alkatrész­fajta ladderTelescopic.cfg
Kiterjed Igen

  1. 1.0 1.1 A játék ezt fizikamentes alkatészként kezeli.

A Kelus Mozgékonyságfokozó [Kelus Mobility Enhancer] egy teleszkópos létra amelyen az űrséták során mászhatnak a kerbálok. Ez hosszabb mint a Pegasus-I, de csak fele olyan hosszú, mint a Kelus-LV.

Felhasználás

A járműre elhelyezve a mozgékonyságfokozó rendszerint zárt állapotban indul és rá-jobb-kattintva megjelenő menüben az Extend Ladder (Létrát Kinyit) gombbal, vagy a cselekvéscsoportok [action group] segítségével lehet kinyitni. Az így kinyitott létrán a kerbálok már gond nélkül közlekedhetnek.

A műhelyekben (VAB és SPH) a létra nyitott és zárt állapota (be)állítható, amely segítségével felmérhető, hogy a létra hossza elégséges-e:

  • Extend/Rectract Ladder - Létrát Kinyit/Visszahúz

Termék leírása

A Telus Mozgékonyságfokozó egy fejlett teleszkóposan kitoldható technológiával jelent meg. Az ajánlott terhelés 0,5 kerbál.

Rokea Inc