Clamp-O-Tron Jr./hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
Clamp-O-Tron Jr.
Az alkatrész képe
Csatlakozókapu által
Found lying by the side of the road

Méret 0,625m
Költség (teljes) 800,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,02000 t
Légellen­állás 0.25
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 10 m/s
Kutatás Miniaturization.png Miniaturization
Nyitóár 7 800 Funds
Mivel a verzió 0.18
Alkatrész­fajta dockingPortJr.cfg

A Clamp-O-Tron Jr. egy apró csatlakozókapu amely nagyon hasznos tud lenni, mikor szondákat csatlakoztatunk egy nagyobb űrjárműhöz.

Felhasználás

Kifejezetten az apró, többször felhasználható - utántölthető vagy visszahozandó szondák tartozéka, de használható valamivel nagyobb egységeken is, ha nem az erőátvitel, hanem csak az erőforrások gyors átvitele a cél. A Clamp-o-tron Jr. némileg nehezebb mint a TR-2V Leválasztógyűrű, viszont lehetőséget ad az újracsatlakozásra.

Fontos tudni, hogy a különböző átmérőjű Clamp-O-Tron csatlakozókapuk (standard, a Jr. és a Sr.) nem képesek egymáshoz csatlakozni. Mivel ez a saját méretosztályában az egyetlen típus, emiatt csak egy másik Clamp-O-Tron Jr.-hoz lehet vele csatlakozni.

Termék leírása

Eredetileg úgy hirdették, mint a gyerek méretű változatát az alap Clamp-O-Tron-nak, a Clamp-O-Tron Jr. hamar megtalálta szerepét a műkedvelők és a hivatásos űrügynökségek közt, a tömör alakja, könnyű szerkezete és minden szempontból aranyossága mellett. Az apró mérete miatt csak az erőforrások átvitelére alkalmas, de a legénység átvitelére nem.