A.I.R.B.R.A.K.E.S/hu

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
A.I.R.B.R.A.K.E.S
Az alkatrész képe
Airbrakes által
C7 Aerospace Division
Költség (teljes) 500,00 Funds
Tömeg (teljes) 0,05 t
Légellen­állás 0.02
Max. Höm. 2000 K
Volume  ?
Ütésállóság 8 m/s
Kutatás Advanced aerodynamics.png Advanced Aerodynamics
Nyitóár 10 000 Funds
Mivel a verzió 1.0
Alkatrész­fajta Airbrake.cfg

Az A.I.R.B.R.A.K.E.S (~ F.É.K.L.A.P.O.K.) egy külön a légellenállás alkalmi megnövelésére való elem.

Két alapvető szerepet tölt be:

  • A fékezéskor (alapértelmezett billentyű: B) kinyílnak és szándékosan megnövelik a légellenállást a légkörben való haladáskor. Ez például nagyon hasznos lehet leszálláskor a repülőgépek számára.
  • A féklapok a megszokott kormányfelületekhez hasonlóan a megfelelően kiválasztott kinyitásukkal-bevonásukkal elfordíthatják a járműveket. Ezzel a módszerrel akár a rakéták végére elhelyezett stabilizáló szárnyacskákat is kiválthatják. Előnyük lehet, hogy kevesebb légellenállást hoznak létre mikor nincsenek használatban, viszont sokkal többet, mikor igen.

Termék leírása

A repülőgépek levegőben történő lelassításának megvalósítható módjainak kutatása megmutatta, hogy azok a laza géptörzslemezek egész nagyszerűek, mint légellenállás-keltő lassító eszközök. Ez a felfedezés vezetett az Aerodynamically Integrated Retrograde Braking Robustly Armed Kinetic Extending System (~ Áramvonalasan Beépített Ellenirányban Fékező Erőteljesen Felszerelt Kinetikus Kiterjesztő Rendszer) (A.I.R.B.R.A.K.E.S.) feltalálásához, amely mostanság a hosszú kifutópályák olcsó alternatívájaként lett népszerű. A C7 mérnökei még próbálnak egy rövidebb névvel előállni, mint ez a hosszú betűszó.

C7 Aerospace Division