Rockomax HubMax Multi-Point Connector/hu

From Kerbal Space Program Wiki
< Rockomax HubMax Multi-Point Connector
Revision as of 12:05, 30 September 2014 by NWM (talk | contribs) (kész)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Rockomax HubMax Multi-Point Connector
Az alkatrész képe
Támasztógerenda gyártója
Rockomax Conglomerate
Ár (teljes) 900,00 Fund
Tömeg (teljes) 1,50 t
Légellen­állás 0.2
Max. Höm. 2000 K
Ütésállóság 15 m/s
Kutatás Meta-materials.png Meta-Materials
Nyitóár 10800 Fund
Bevezetve: 0.18
Alkatrész­fajta stationHub

A Rockomax HubMax Többpontos Csatlakozó [Rockomax HubMax Multi-Point Connector] egy alkatrész amelyet tárgyak 6 különböző irányból történő csatlakoztatására használható, és rendszeresen használják a csatlakozókapu-rendszerek kialakításához és a űrállomás központi egysége.

Felhasználás

Annak ellenére, hogy a nevéből következve egy a dokkoláshoz használt alkatrész lenne, de nem dokkolhat rászerelt csatlakozókapuk nélkül. Egyszerűbben fogalmazva csak egy alkatrész amelyre a koordináta-rendszer 6 különböző irányában lehet további alkatrészeket szerelni.

Más lehetőség a merőleges alkatrész-elhelyezésre a kisebb The Not-Rockomax Mikrocomópont and the single BZ-52 Radiális Csatlakozópont.

Termék leírása

Mikor leleplezték a 3. éves Rakéták és Robbanások fesztiválon, a HubMax Többpontos Csatlakozó több pártfogó azzonali halálát okozta okozta. 'Egész életemben úgy gondoltam, hogy a rakétaalkatrészeket egyirányba lehet elhelyezni, felfelé! De a Rockomax ma összeomlasztotta ezt az elképzelést' - mondta az egyik túlélő, aki névtelenségben akar maradni. Nem szükséges mondani, hogy ez az alkatrész nagyon jól beharangozza a építési technológiák forradalmát.