Mk3 Cargo Ramp/hu

From Kerbal Space Program Wiki
< Mk3 Cargo Ramp
Revision as of 22:32, 25 December 2015 by NWM (talk | contribs) (Created page with "{{:Mk3 Cargo Bay Ramp/Box}} Az '''Mk3 Raktér Feljáró [Mk3 Cargo Ramp]''' egy feljáró rámpa az Mk3 méretű raktér amely lehetővé...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Mk3 Cargo Bay Ramp/Box

Az Mk3 Raktér Feljáró [Mk3 Cargo Ramp] egy feljáró rámpa az Mk3 méretű raktér amely lehetővé teszi a rakomány ki és berakodását egy leszállt repülőgépen.

Felhasználás

Open ramp

A feljáró nyitási mechanizmusa eltér a megszokott rakterektől. A szokásos darabok mindkét végükön nyitottak, és szabadon egymás után építhetőek miközben a ki- és berakodást az raktér oldalán lévő ajtó teszi lehetővé. A feljáró lezárja a raktér egyik végét, miközben egy lejáróval teszi elérhetővé a rakteret. A lejáró nagyszerűen használható a kisebb kerekes járművek ki- és behajtásához.

Az ajtókat nyitni és csukni a jobb-rá-klikkre felugró ablakban az Open illetve Close melletti gombbal lehetséges. Természetesen a cselekvéscsoportokkal is lehetséges ezt megcsinálni, ilyenkor Toggle Bay Doors paranccsal lehet csukni-nyitni egyetlen gomb használatával. A nyitás mértéke állítható a DeployLimit (Nyitáshatár) (megjegyzés: - a sávban a szám nem szöget jelent!). A nyitással járjunk el óvatosan - nyitás nyomatéka nem határolt, így könnyen megemelheti vagy károsíthatja a járművet.

Termék leírása

Egy kifinomult leszállító rendszer a rakomány kézbesítéséhez a földön, vízen, levegőben vagy légüres térben. Akárhol, ahol akarod, valóban.

C7 Aerospace Division