Difference between revisions of "Mk2 Crew Cabin/hu"

From Kerbal Space Program Wiki
Jump to: navigation, search
(kész)
 
m
Line 1: Line 1:
 
{{:MK2 Crew Cabin/Box}}
 
{{:MK2 Crew Cabin/Box}}
Az '''Mk2 Legénységi Kabin [MK2 Crew Cabin]''' egy [[crew/hu|legénység]] befogására való tároló, hasonló a [[PPD-10 Hitchhiker Storage Container/hu|PPD-10 Stoppos Tárolóhoz]], és szintén [[Kerbal/hu|Kerbált]] képes tárolni.
+
Az '''Mk2 Legénységi Kabin [MK2 Crew Cabin]''' egy [[crew/hu|legénység]] befogására való tároló, hasonló a [[PPD-10 Hitchhiker Storage Container/hu|PPD-10 Stoppos Tárolóhoz]], és szintén képes [[Kerbal/hu|kerbálokat]] tárolni.
  
 
== Felhasználás ==
 
== Felhasználás ==

Revision as of 01:26, 15 June 2015

Mk2 Crew Cabin
Az alkatrész képe
Személyzeti egység által
C7 Aerospace Division
Méret Mk2
Költség (teljes) 4 200,00 Funds
Tömeg (teljes) 2,00 t
Légellen­állás 0.2-0.3
Max. Höm. 2500 K
Ütésállóság 45 m/s
Kutatás High altitude flight.png High Altitude Flight
Nyitóár 12 000 Funds
Mivel a verzió 0.25
Alkatrész­fajta mk2CrewCabin
Felhajtóerő 0.35
Személyzet Be­fogadó­képesség (max.) Crew

Az Mk2 Legénységi Kabin [MK2 Crew Cabin] egy legénység befogására való tároló, hasonló a PPD-10 Stoppos Tárolóhoz, és szintén képes kerbálokat tárolni.

Felhasználás

A Mk2 méretű, amelyből következően az ilyen méretű törzzsel készülő űrrepülőgépek számára készült. Nincsenek vezérlőegység képességei (hasonlóan a PPD-10 Stoppos Tárolóhoz), és az ezt tartalmazó eszköz egy valódi vezérlőegység beépítését igényli az irányíthatósághoz. A kabinnak nincs belsőnézete, nem jelenik meg a benne lévő kerbálok arcképe a bal alsó sarokban, így a benne található kerbálok átmozgatásához vagy kiszállításhoz a fülkeajtóra kell klikkelni. A legénységi kabin nagyon törékeny, baleset esetén kevés esélyt ad a túlélésre a benne tartózkodó kerbáloknak, főleg a különböző pilótafülkével összevetve. Felhasználási területe a legénység szállítására korlátozódik, amely többnyire az Űrközpont az űrállomások viszonylatában szokott történni.

Mindössze egyetlen érdekes beállítási lehetősége van: Lights On/Lights Off (Fények Be/Fények Ki), amellyel a kabin belső kivilágítását lehet bekapcsolni. Pusztán díszítés jellegű, még áramot sem fogyaszt.

Termék leírása

Egy Mk2 metszetbe illő, tömör és környezetbarát személyszállító egység, majdnem 80%-ban újrahasznosított repülőgép komponensekből készült. A C7 mérnökei Engineers bizonybatják, hogy minden egyes újrahasznosított elemet aprólékosan tisztára sikáltak az összeszerelés előtt, és nem felelősek az egység belsejében és körülötte alkalmilag érezhető szagokért.

C7 Aerospace Division